Arbeta med oss på Räddningspersonal.se

Vill du arbeta med uppgifter där du faktiskt gör skillnad?

Hos oss kan du komma i kontakt med uppdragsgivare som behöver allt i från instruktörer i första hjälpen eller SBA, till operativ räddningstjänst i akuta krissituationer eller brandman på skiftgång.

Oavsett om ditt mål är att jobba på heltid som brandman eller ha ett extrajobb som instruktör eller brandskyddstekniker, spelar ingen roll.

Första steget är att registrera dig för att sedan anpassa din profil efter din kompetens, behov och önskemål. Det tar bara 1 minut att komma igång.

Registrera dig!

Bli en del av vårat arbetsgäng redan idag, och få tillgång till vårat unika nätverk

Varför ska jag arbeta hos Räddningspersonal.se

Är du yrkesaktiv inom räddning eller ambulans kan du enkelt få extra uppdrag på ledig tid. Så klart utan att vara begränsad att ta uppdrag av andra uppdragsgivare.
Alla uppdrag är såklart frivilliga. Du förbinder dig inte att ta uppdrag som du erbjuds.
Det kan till exempel handla om skogsbrandsbekämpning, efterbevakning av skogsbränder på uppdrag av markägare och kontroll av skyddsrum, 

Schyssta villkor

Vi jobbar med schyssta villkor!

Till exempel så kan du få hjälp med finansiering av C, CE kort under SMO utbildningen eller i jobbsökande, och coaching i personlig presentation

Unika möjligheter

Vårt mål är att ge personalen bättre förutsättningar för såväl kortare som längre och permanenta uppdrag.

kanske innebär ett uppdrag en unik möjlighet att möta din framtida arbetsgivare?

Kompetensutveckling

Få kompetensutveckling i form av Instruktörskompetens och erfarenhet i utbildning i förstahjälpen, allmän/grundläggande brandutbildning, Brandfarliga och explosiva varor, SBA, besiktning och service av brandteknisk utrustning.

  Registrera dig direkt! 

Registrera dig genom att skicka ett mail till personal@raddningspersonal.se eller använd vårat  färdiga formulär här nedanför.

Rulla till toppen