Rekrytera med oss på Räddningspersonal.se

Hos oss får ni chansen att hyra in personal vid tillfälligt oväntat eller planerat bortfall från ordinarie personal. Vi kan till exempel hjälpa till vid bortfall på grund av sjukdom, tjänstledighet, föräldraledighet och semester, eller vid utökat behov såsom vid skogsbränder eller andra större händelser.

Vi både sysselsätter och kompetensutvecklar, för att öka såväl tillgången till personal som deras möjligheter till anställning inom räddningsbranschen. 

För er som arbetsgivare så betyder det att ni får tillgång till personal som får kompetensutveckling i form av instruktörskompetens och erfarenhet inom utbildning i såväl första hjälpen som  brandutbildningar.

Skicka en intresseanmälan!

Kontakta oss redan idag och få tillgång till vårt unika nätverk.

Löpande och årlig rekrytering inom räddningstjänst

Vi vet att det varje år “krigas” om kvalificerade arbetssökanden, och att vi trots det varje år förlorar kompetent personal till andra branscher på grund av att de inte får tjänster de sökt. Dessa sökande har dessutom svårt att komma in i nästa års rekrytering om de inte arbetat inom räddningsbranschen under året. Det här är en av de utmaningar som ligger till grund för räddningspersonal.se. Genom att både underlätta för arbetsgivare och personal så bemannar vi där det behövs och ger samtidigt möjlighet till arbete åt de som brinner för branschen.

Snabbt

När personal säger upp sig oväntat kan det vara svårt att hinna ersätta med rätt kompetens. Det här är ett av de tillfällen då det kan var skönt att tillfälligt hyra personal för att lösa verksamhetens behov

Flexibelt

Olika perioder i verksamheten har olika behov för vilka kompetenser och roller som behöver fyllas. Vi jobbar gärna med er för att hitta eller utbilda rätt person.

Tryggt

Arbetar ni idag med personal utan tillräckliga körkortsbehörigheter vid anställning? Vi erbjuder en rekryteringsfas där ni hyr personalen tills alla kompetenser är uppnådda.

  Skicka in er intresseanmälan direkt!

Anmäl intresse genom att skicka ett mail till uppdragsgivare@raddningspersonal.se eller använd vårat  färdiga formulär här nedanför.

Rulla till toppen